Maimeri Acrilico Cool Grey 200 ml

59,00 kr

0916510

 

Artikelnr: 720510 Kategori:

Beskrivning

En ny generations akrylfärg, ett nytt akrylspråk, stark, snabb och anpassningsbar. Färgen har en ny generations akrylpolymer i mikroemulsion, där av en härlig akrylfärg med goda bindnings och vidhäftningsegenskaper samt har en hög densitet viket ger färgen en tjock och krämig konsistens.
Acrilico har bra UV-beständighet, är färgbevarande och har god motståndskraft mot yttre förhållanden. God vidhäftningsförmåga mot många underlag, papper, duk, trä, vägg, glas, keramik, textilier och alla typer av metall.
Färgen har bra pigmentkoncentration, kan spädas med vatten i alla proportioner, är blandbar med alla vattenbaserade medier och är mycket flexibel även när den används i tjocka lager.
Den är lätt att arbeta med, sprider sig lätt vid penseldrag. Torktid ca. 30 minuter vid normal applicering med pensel. Färgen torkar halvblankt. I serien är 57 av färgerna skapade med pigment av högsta ljusbeständighet. 21 av färgerna innehåller bara ett pigment, vilket ger en ren, intensiv och lysande nyans. Ingen av kulörerna har låg ljusbeständighet.

Tillverkas i Italien.

Ett utmärkt verktyg för professionella konstnärer och konststuderande!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Maimeri Acrilico Cool Grey 200 ml”